Nieuw wilgen seizoen weer gestart! Verse wilgentenen weer volop beschikbaar.
Waterveiligheid Ooijen-Wanssum

Waterveiligheid Ooijen-Wanssum

Een prachtig project waarbij een waterveiliger gebied wordt gecreëerd!

In opdracht van Mooder Maas hebben we verschillende werkzaamheden verricht. Mooder Maas is een aannemerscombinatie bestaande uit de hoofdaannemers Dura Vermeer en Ploegam.

De naam 'Mooder Maas' staat voor open, warm, zorgzaam, luisterend, begripvol, maar ook sturend en corrigerend wanneer dat nodig is. Laagdrempelig, open en met zorg voor alles en iedereen die woont, werkt, recreëert, sport, groeit of bloeit in Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Waarbij op een veilige manier een waterveiliger gebied wordt gecreëerd en waar iedereen trots op kan zijn.

Aan dit prachtige project werkt Van Aalsburg met alle deskundigheid en zorgvuldigheid mee. Ook in dit project is onze ambacht niet weg te denken. Want wat is nu ‘waterveiliger’ zonder onze ambachtelijke zinkstukken? Voor de oever en bodembeschermingen maken wij ter plaatse 15.000 m² zinkstukken. Deze zinkstukken positioneren en bestorten wij op de gewenste locatie. Alles om dit prachtige gebied in Limburg waterveiliger te maken!

Vrijblijvend advies
Waterveiligheid Ooijen-Wanssum - Kiwa ISO 9001
Waterveiligheid Ooijen-Wanssum - Kiwa ISO 14001
Waterveiligheid Ooijen-Wanssum - Kiwa VCA
Waterveiligheid Ooijen-Wanssum - Erkend leerbedrijf
Waterveiligheid Ooijen-Wanssum - SIKB Bodembeheer
Waterveiligheid Ooijen-Wanssum - FSC
Waterveiligheid Ooijen-Wanssum - C02 prestatieladder
Waterveiligheid Ooijen-Wanssum - Onze ambachtelijke zinkstukken zorgen voor oever- en bodembescherming. Waterveiligheid Ooijen-Wanssum - Een fantastisch resultaat bij een prachtig gebied!
Onze ambachtelijke zinkstukken zorgen voor oever- en bodembescherming.
Een fantastisch resultaat bij een prachtig gebied!