Nieuw wilgen seizoen weer gestart! Verse wilgentenen weer volop beschikbaar.
Sluis in Sint Baafs Vijve

Sluis in Sint Baafs Vijve

Bodemversterking van de Leie

In opdracht van Artes Depret hebben wij een bodemversterking voor een sluis in de rivier de Leie toegepast. Dit was in Sint Baafs Vijve, gelegen in het Belgische West-Vlaanderen. Hiervoor is gebruikgemaakt van zinkstukken.

Hierbij hebben wij 25.000 M² aan zinkstukken met geotextiel ter plaatse gemaakt en vervolgens gepositioneerd met behulp van GPS. Een enorme klus! Nadat de zinkstukken op de gewenste locatie waren gepositioneerd hebben wij deze bestort. Hiervoor waren stortstenen nodig, die wij eerst hebben vervoerd naar locatie. Deze stortstenen hebben wij aangebracht vanaf ons kraanponton. Dit kraanponton lag aan de zijkant van een zogeheten beunschip.

Om deze klus te kunnen realiseren hebben wij diverse materialen gebruikt. Deze materialen hebben wij vervoerd naar locatie. Dit waren twee sets unifloats, één duwboot en twee kranen. Eén van deze kranen was onze nieuwe overslagkraan, het was mooi deze te kunnen inzetten voor dit project en we hopen er nog vele projecten mee te doen!

Naast het gebruik van alle bovenstaande materialen was er ook nog wat werk te verrichten waar we geen machines voor konden gebruiken. Uiteindelijk zijn de zinkstukken ter plaatse met de hand op de zate geknoopt.

Een grote klus, maar we zijn bij Van Aalsburg trots op het resultaat. We hebben weer een tevreden klant en ons team was enthousiast over het uitvoeren van deze opdracht.

Vrijblijvend advies
Sluis in Sint Baafs Vijve - Kiwa ISO 9001
Sluis in Sint Baafs Vijve - Kiwa ISO 14001
Sluis in Sint Baafs Vijve - Kiwa VCA
Sluis in Sint Baafs Vijve - Erkend leerbedrijf
Sluis in Sint Baafs Vijve - SIKB Bodembeheer
Sluis in Sint Baafs Vijve - FSC
Sluis in Sint Baafs Vijve - C02 prestatieladder
Sluis in Sint Baafs Vijve - Een enorm project, met inzet van machines en veel mankracht. Sluis in Sint Baafs Vijve - 25.000 M2 aan zinkstukken met geotextiel Sluis in Sint Baafs Vijve - 25.000 M2 aan zinkstukken met geotextiel Sluis in Sint Baafs Vijve - We zijn trots op het resultaat wat we met elkaar hebben behaald!
Een enorm project, met inzet van machines en veel mankracht.
25.000 M2 aan zinkstukken met geotextiel
25.000 M2 aan zinkstukken met geotextiel
We zijn trots op het resultaat wat we met elkaar hebben behaald!