Nieuw wilgen seizoen weer gestart! Verse wilgentenen weer volop beschikbaar.
Materieel

Materieel

Alles in eigen beheer

Van Aalsburg B.V. heeft al het nodige materieel in eigen beheer. Geen klus te moeilijk of te complex, wij hebben het juiste materieel ervoor gereedstaan. In eigen huis. Van het kleinste tot het grootste werk.

Ons specialistenwerk is alleen te doen met het juiste materieel. En onze medewerkers zijn gecertificeerd om die machines te bedienen.

Vrijblijvend advies
Materieel - Kiwa ISO 9001
Materieel - Kiwa ISO 14001
Materieel - Kiwa VCA
Materieel - Erkend leerbedrijf
Materieel - SIKB Bodembeheer
Materieel - FSC
Materieel - C02 prestatieladder

Maatwerk

We bekijken per opdracht welk materieel het meest geschikt is. Alle machines kunnen worden vervoerd op eigen vrachtwagens. Ons vrachtwagenpark is afgestemd op het werk. Gezien het brede dienstenpakket, is dat heel wat. Het kan gaan om het transport van wiepen (22 meter lang) of van rijshout. Of om het gebruik van rupskranen of mobiele kranen en rupsvoertuigen. Van tractor tot kraanschip, van rupsvoertuig tot vrachtwagen. Het materieel is altijd voorhanden. Overal, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Geen brug te ver.

Nieuwe grienden planten we in met een speciale zelfgebouwde machine, die ’s winters weer wordt gebruikt om het wilgenhout te ...

Lees meer

Vrijblijvend advies
Materieel - Maatwerk
...maaien. Eigen tractoren worden gebruikt om de bijkomende werkzaamheden te verrichten. Voor natte omstandigheden beschikken we over diverse rupsvoertuigen met kranen erop. Zo kunnen we in de winter onder alle omstandigheden de grienden in om hout te vervoeren.

We hebben mobiele kranen om de eigen vrachtauto’s te laden en te lossen. Diezelfde kranen worden gebruikt tijdens het maken van zink- en kraagstukken. Voor moeilijk begaanbare terreinen gebruiken we rupskranen en zetten we onze minigravers in.

Drijvende kraan

Werken op en aan het water stelt uiteraard ook hoge eisen aan ons drijvende werkmaterieel. De vloot draagt in grote mate bij aan de uitvoering van de verschillende werken. Van lichte, stabiele aluminium bakken en bootjes met veel drijfvermogen, tot een klein kraanschip om in grienden rijshout te kunnen vervoeren. In eb en vloed. Geen water te diep.

Van Aalsburg B.V. is van alle markten thuis. Te water en te land. En als het benodigde materieel niet te koop is, dan maken we het zelf. Gewoon Van Aalsburg B.V.

Onze machines

Vrijblijvend advies
Materieel - Drijvende kraan

Huurpontons

Van Aalsburg B.V. heeft een uitgebreid assortiment van koppelpontons en unifloats. Die zijn onmisbaar voor werken op of bij het water: het bouwen of repareren van oevers en kades. Ze dienen als platform voor graafmachines, het vervoeren van zwaar materieel en het fungeren als tijdelijke bruggen.

Verscheidene pontons zijn uitgerust met hydraulische sputpalen, waaraan pontons kunnen worden vastgelegd. De pontons kunnen in de lengte en in de breedte met elkaar worden verbonden, zonder kabels en complexe koppelingen. Zo kan elk gewenst platform worden gemaakt. Het draagvlak is 2 tot 60 ton.

Unifloats zijn stabieler en hebben een nóg beter draagvlak dan koppelpontons. We hebben ongeveer 1500 m² koppelpontons en ongeveer 450 m² unifloats. Een enorm draagvermogen. Genoeg voor een werkeiland, een pontonbrug of een ponton voor evenementen, waarop een tent kan worden geplaatst.
Van Aalsburg B.V. kan koppelpontons en unifloats met eigen vervoer op elk adres afleveren.

Onze machines

Vrijblijvend advies
Materieel - Huurpontons

Transport

Van Aalsburg B.V. beschikt over drie vrachtauto’s met laadkranen. Hebt u iets bijzonders te vervoeren? Dat gaat vast lukken. De mannen van Van Aalsburg B.V. hebben wel voor hetere vuren gestaan.

We beschikken zelfs over uitschuifbare semi-diepladers, een kuipdieplader en uitschuifbare lage aanhanger. Voor eigen vervoer en ook voor verhuur.

Vrijblijvend advies
Materieel - Transport

Veelgestelde vragen

Wat houdt een moeraskraan in?
Van Aalsburg B.V. bouwde een Komatsu-rupskraan om tot moeraskraan. Kenmerken: brede rupsplaten, een langer rijwerk en een verhoogde draaikrans. De kraan rijdt op moerasland waar mensen nauwelijks kunnen komen.
Zijn de koppelpontons en of unifloats te huur?
Koppelpontons en unifloats zijn te huur. Onmisbaar voor werken op of bij het water. Geschikt als platform voor machines en tijdelijke bruggen. Informeer naar onze tarieven.
Op welke ondergrond kunnen jullie grondwerk verrichten?
We werken op alle plaatsen en ondergronden. Geen enkel probleem. We hebben een breed scala aan moeras- en drijvende kranen.