Nieuw wilgen seizoen weer gestart! Verse wilgentenen weer volop beschikbaar.
Grondwerk

Grondwerk

Geen klus te klein of te groot!

Van Aalsburg B.V. beschikt over een groot en uitgebreid machinepark. Allerlei soorten kranen, van klein tot groot. We kunnen hiermee elke voor klus het grondwerk voor u verzorgen. Die klussen zijn nooit te groot; wij worden graag uitgedaagd. De kranen worden bestuurd door ervaren en goed opgeleide machinisten met gevoel voor het vak! Ze kunnen daardoor in korte tijd veel werk verrichten, ook als er weinig ruimte is.

Bij drassige ondergrond zorgen ze met rijplaten voor een stabiele opstelplaats en fundering. Grondwerk is meer dan graven alleen. Zo werken we veilig, efficiënt en met passie met elkaar en voor u!

Typisch Van Aalsburg B.V.: de juiste man, met de juiste kraan, op de juiste tijd, op de juiste plek. En: met inachtneming van de juiste veiligheid. Juist.

Vrijblijvend advies
Grondwerk - Kiwa ISO 9001
Grondwerk - Kiwa ISO 14001
Grondwerk - Kiwa VCA
Grondwerk - Erkend leerbedrijf
Grondwerk - SIKB Bodembeheer
Grondwerk - FSC
Grondwerk - C02 prestatieladder

3D-besturing met GPS

Drie hijskranen van 7,5 tot 40 ton beschikken over ultramoderne GPS om nóg nauwkeuriger te kunnen werken. Letterlijk tot op 25 millimeter. Op zo’n kraan is een bol of ontvanger gemonteerd, die het gps-signaal oppikt van de satelliet. Onze machinist ziet in zijn cabine, met behulp van een digitale tekening, op een beeldscherm op welke diepten en langs welke lijnen hij moet graven. Hij ziet op dat scherm precies waar hij zit en hoe de positie van zijn bak is ten opzichte van het 3D-ontwerp. Piketpaaltjes zijn niet meer nodig.

We maken en modelleren ook machinebestanden. De machinist doet zijn werk nu alleen. Hij laadt het 3D-model van een USB-stick of draadloos in de bedieningsterminal en kan direct starten. De uitzetter en de grondwerker zijn overbodig. Dat voordeel is voor de klant. Voor u.

Vrijblijvend advies
Grondwerk - 3D-besturing met GPS

Veelgestelde vragen

Wat voor een soorten gebieden?
Geen enkele ondergrond vormt een probleem. Nooit te drassig of juist te hard. Al het materieel is in eigen beheer.
Wat voor soort kranen?
Van Aalsburg B.V. heeft meer dan 20 rupskranen van 3 tot 40 ton en voorzien van GPS.
Hoe nauwkeurig werkt het graven met gps?
Tot op 25 millimeter nauwkeurig! Het werk gaat altijd in één keer goed. En dus meer werk in minder tijd.